Service hela vägen

Service hela vägen är en tjänst vi tillhandahåller företag, organisationer och föreningar. Ni får full kontroll över ert soprum och tydlig överblick av kostnaderna. Service hela vägen består av olika deltjänster som kan beställas i fasta intervaller eller på avrop. Det är helt upp till er hur ni vill göra.

Skicka en intresseanmälan >>

Ett soprum utan någon ansvarig och ett soprum med Service hela vägen.


Deltjänsterna ni kan välja på är:

  • Tvätt av soprum & kärl

Vi kommer överens med er om hur ofta ni vill ha soprummet eller kärlen tvättade. Med Service hela vägen erbjuder vi er tvättning under fasta intervaller eller på avrop vid behov. Ofta brukar våra kunder välja en intervall på en till två gånger per år. 


  • Tillsyn och städning

Vi kommer ut till ert soprum och kontrollerar att allt ser bra ut. Vi städar vid behov. Tillsammans med er kommer vi överens om en intervall som passar er bäst. 


  • Dimensionering

Vi är väldigt måna om att du ska bli så nöjd som möjligt, därför kan vi göra en tillsyn i ditt soprum. Vi kontrollerar då så att storleken på kärlen tillsammans med ert tömningsintervall är anpassade efter era behov. Målet med detta är att ni varken skall få översopor eller ha för tomma kärl vid tömning.


  • Uppmärkning av soprum & kärl

För att ha möjlighet att kunna sortera rätt och skapa en hållbar miljö är det viktigt att soprummen och kärlen är korrekt uppmärkta. Vi kommer ut till ert soprum och förser er med dekaler och skyltar som gör det enkelt för er när ni skall slänga och sortera era sopor.


  • Byte av kärl och utrustning som gått sönder

När någonting går sönder på era kärl eller dekaler kommer vi självklart och byter ut dessa. Vi kan även förmedla kontakt med personer som är ansvariga för annan utrustning som till exempel byte av lampor. 


  • Information om sortering

För att kunna sortera rätt måste man ha information om hur man gör. Den kunskapen delar vi med oss i form av informationsträffar, sorteringsguider och annat material. Vi är även lyhörda om ni vill ha information på annat sätt än vad vi kan ge idag.


  • Tömning/hämtning av grovsopor

Ibland behöver man göra sig av med skrymmande avfall som inte ryms i ordinarie sopkärl. Vi erbjuder därför hämtning av grovsopor mot gällande taxa.

Sidan uppdaterad: 2021-01-14