Ny  infart Kronan ÅVC 25/4

I april påbörjas arbetet inför nya området på Kronan. Det innebär att Regementsvägen och genomfartsvägen som passerar studio Kronan stängs. Kronan ÅVC får därigenom en ny infart från och med den 25 april.

För att komma till Kronan ÅVC åker du från och med den måndag 25/4 via rondellen på Bensbyvägen. Den nya infarten kommer att vara permanent fram till att återvinningen flyttas.

Även återvinningsstationen utanför Kronan ÅVC flyttar då det inte kommer att vara möjligt att nå den via Regementsvägen som stängs. Återvinningsstationen placeras utanför nya infarten till Kronan ÅVC.

För resor med buss till Kronan ÅVC är det lämpligast att använda busshållplatser på Bensbyvägen eftersom även gång- och cykeltrafik kommer vara avstängd under ombyggnationer av Regementsvägen. Gående och cyklister måste ta sig runt via gång- och cykelvägen längs Kronanbacken enligt kartan.

Mer information hittar du på www.lulea.se/kronandalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och www.kronanlulea.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. 

Se större karta i pdf >> Pdf, 2.3 MB, öppnas i nytt fönster. 

Karta infart kronan
Sidan uppdaterad: 2016-04-20