Kommunikatör

Dina arbetsuppgifter

Rollen som kommunikatör är bred och du kommer att arbeta med många olika uppdrag, ofta parallellt. Tillsammans med dina kollegor inom kommunikation arbetar du med bolagets intern- och externkommunikation. Du arbetar organisationsövergripande och ansvarar för att kommunikationen är enhetligt utformad i både stil/utseende och innehåll/språk. Du skriver intresseväckande och lättlästa texter anpassade till målgrupper och kanaler. Du planerar och genomför löpande och enskilda kommunikationsinsatser gentemot både interna och externa intressenter. För att trivas och lyckas i rollen bör du tycka om att ha varierande arbetsuppgifter, ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. I ditt uppdrag arbetar du brett med olika kommunikationsinsatser från idé till genomförande. Arbetet kräver att du är flexibel och har förmågan att ha igång flera projekt samtidigt.
Du arbetar med olika informationskanaler såsom hemsida, nyhetsbrev, sociala medier och du säkerställer att vår information skapar värde. I vår framtida sammanslagning har du en viktig roll såväl i den interna som den externa kommunikationen. Du rapporterar till vår hållbarhets- och kommunikationschef.

Rollen som kommunikatör är bred och innebär bland annat att du:
• Tar fram, genomför och följer upp kommunikationsplaner.
• Identifierar olika arenor och producerar och publicerar innehåll anpassat efter olika kanaler som intern och extern webb, nyhetsbrev och sociala medier.
• Projektleder olika kommunikationsinsatser i interna och externa projekt.
• Analyserar genomslag av olika kommunikationsinsatser

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som kommunikatör. Du är en van skribent, duktig på innehållsproduktion och är väl förtrogen med kommunikationsarbete i såväl traditionella kanaler som i sociala medier. Du arbetar såväl strategiskt som operativt med olika kommunikationsinsatser. Du har förmåga att planera, genomföra och följa upp både intern- och extern kommunikation.
I grunden har du en relevant utbildning på universitets-/högskolenivå inom kommunikation, marknadsföring, journalistik eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper och idéer till kollegor. Du har en utmärkt språkmässig förmåga och kan kommunicera enkelt, begripligt och är van att formulera, skriva och sammanfatta budskap och texter. Att skapa värde och förståelse i kommunikationen är viktigt för dig. Du är en god relationsbyggare, och för att lyckas i rollen är du strukturerad och har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är också bra på att driva arbetet mot uppsatta mål och avsluta de projekt du påbörjar. Vi tror att du har uppnått en personlig mognad och säkerhet i dig själv. Vidare har du mycket god datorvana och erfarenhet av att hantera relevanta system för tjänsten och sociala medier. Det är ett krav att du skriver och talar flytande svenska, samt behärskar engelska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Vill du bli en miljöresurs? Då kommer du att trivas på Lumire. Som anställd hos oss arbetar du med några av samhällets mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, och en hållbar avfalls- och avloppshantering. Det vi gör har betydelse idag och i framtiden.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Luleå Miljöresurs AB med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryteringskonsult Daniel Kalén på 0708-21 53 00. Sista ansökningsdag är 10 november.

Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se Länk till annan webbplats.

Har du frågor om jobbet?

Kontakta Daniel Kalén

Rekryteringskonsult

Telefon: 0708-215300 Länk till annan webbplats.

E-mail: daniel.kalen@clwork.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sidan uppdaterad: 2021-10-28