Kundtjänstmedarbetare

Är du serviceinriktad och kan på ett enkelt sätt förmedla information? Då söker vi dig till tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Luleå Miljöresurs AB!

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara företagets ansikte utåt. Du kommer att arbeta med både privatpersoner och företag och hantera frågor som rör hela vårt tjänsteutbud, vilket gör jobbet varierande. Du kommer möta företagets kunder via telefon och mail. Som kundtjänstmedarbetare blir du kundens första kontakt i olika typer av frågor och det är därför viktigt att du är trygg med att hantera kunder och att hålla en hög servicenivå.

Du kommer att arbeta med att svara på frågor och handlägga ärenden från kund som bland annat kan röra: abonnemang, felanmälan, taxefrågor, kommunalt vatten och avlopp, återbruk, återvinning och avfall. Du kommer att arbeta i ett team med tre andra kundtjänstmedarbetare. Vi ser att du är en social lagspelare med tidigare erfarenhet av kundservicearbete.

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Kundservice via telefon och mail samt besökare på vårt kontor
  • Ärendehantering och administration

Om dig

Vi söker dig som är strukturerad och serviceinriktad, förtroendeingivande och har god förmåga att möta människor. Du är en van datoranvändare och trivs med att arbeta över telefon. Du har lätt att lära och att sätta dig in i nya system. Du är självständig och trygg och har ett professionellt och respektfullt förhållningssätt, både gentemot kunder och kollegor. Du gillar att prestera i högt tempo, du är flexibel i ditt arbetssätt, trivs med att arbeta i team och besitter en mycket god samarbetsförmåga.

Viktigt för tjänsten är:

  • Serviceinriktad, god kommunikationsförmåga
  • Social, positiv och utåtriktad
  • Förmåga att skapa förtroende
  • God data- och systemvana

Vi söker dig som har avslutad gymnasial examen, samt tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundservice. Du har god systemvana för att snabbt komma in i exempelvis Lumires ärendehanteringssystem. Du har en vilja och förmåga att förstå kundens perspektiv och är genuint intresserad av att utveckla goda kundupplevelser. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser dessutom gärna att du har ett intresse för miljö och hållbar utveckling.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du bli en miljöresurs? Då kommer du att trivas på Lumire. Som anställd hos oss arbetar du med några av samhällets mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, och en hållbar avfalls- och avloppshantering. Det vi gör har betydelse idag och i framtiden.


Om Luleå Miljöresurs AB

Luleå Miljöresurs AB (Lumire) är från och med årsskiftet 2021/2022 ditt kommunala bolag för återvinning, avfall och vatten- och avloppsfrågor. Lumire ägs av Luleå kommunföretag. Vi säkerställer att du har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att ditt avfall tas om hand, återbrukas eller återvinns med den bästa tekniken. Vi hanterar närmare 55 000 ton avfall per år som vi samlar in från 38 000 hushåll och 700 företag i Luleå, vi driver de fyra återvinningscentralerna i Luleå och avfallsanläggningen i Sunderbyn. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt. Vi är Norrbottens största livsmedelsproducent och levererar 8 miljoner kubikmeter dricksvatten årligen. Inom avloppsverksamheten renar vi årligen 10 miljoner kubikmeter spillvatten samt producerar 2 miljoner kubikmeter grön biogas.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag blir vi en starkare aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad. Efter årsskiftet kommer vi tillsammans att vara cirka 150 anställda.

Kontaktuppgifter

Sök tjänsten på www.adecco.se Länk till annan webbplats.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073-684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan! Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad: 2021-10-28