Tjänsten är tillsatt

Personal till Returpunkt centrum

Returpunkt centrum har som syfte att skapa en mötesplats i Luleå som främjar cirkulär ekonomi, delande och sysselsättning. Returpunkten i centrum blir en allmän mötesplats där användare kan laga, låna, byta och köpa återbruk. Bidra till en levande stadsbild, social samverkan och arbetsträning. Second hand butiken i Returpunkt centrum kan öka både förståelse och användande av återbruk. I Returpunkt centrum ska invånarna kunna lämna in avfall de kan bära själv samt lämna och ta återbruk, låna cyklar från cykelbiblioteket samt lära sig mer i hur vi kan klättra i avfallstrappan genom aktiva val.

Vi söker dig som är positiv, driftig och engagerad samtidigt som du trivs i en föränderlig miljö. Du är Returpunktens ansikte utåt och har kontakter med våra samarbetspartners och kunder. Du har intresse för hållbarhet, cyklar och återbruk. Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Du kan arbetsleda personer som utför arbetsträning, aktiviteter eller annan sysselsättning för att de ska komma närmare arbetsmarknaden. Du har ett tydligt kundfokus och säljinriktat arbetssätt, god kommunikationsförmåga på svenska, initiativförmåga och hög grad av ansvarskänsla. Meriterande är utbildningarna ”Personal vid återvinningscentraler”, ”Hushållens farliga avfall” och ”Avsändarutbildning”. Du står bakom Lumires värdegrund och kultur.

Arbetsuppgifter

  • Du är Returpunktens ansikte utåt och har kontakter med våra samarbetspartners och kunder
  • Vara tillgänglig för besökarna och hjälpa till/vägleda gällande avfallssortering, väga in- och utgående avfall och återbruk
  • Arbeta med utlåning och service av cyklar
  • Aktivt stötta arbetstränare och kollegor genom din goda samarbetsförmåga
  • Hjälpa till i den övriga verksamheten för Returpunkt centrum vid behov

Vi erbjuder dig Under projektets genomförande (2 år) erbjuder vi dig som anställd hos Lumire att vara en del i att verka för att Luleå blir mer hållbart. Du är med och bidrar till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjande av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap under hela Returpunkten och alla dess aktörer.

Arbetstider och omfattning
Två projektanställningar på deltid samt timvikarier för projekttiden 2 år, tom 2022-12-31.
Projektanställning 1 avser ca 75-80 % tjänst. Projektanställning 2 avser ca 50 % tjänst.
Vi söker även timanställda. Dag-, kväll- och helgarbete enligt schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Jenny Widmark, jenny.widmark@lumire.lulea.se eller 073 412 64 60. Urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan till rekrytera@lumire.lulea.se senast måndag den 26 oktober 2020.

Tjänsten är tillsatt

Sidan uppdaterad: 2021-01-26