Sommar/helgjobb på Returpunkt centrum

Är du den vi söker?

Returpunkt centrum har som syfte att skapa en mötesplats i Luleå som främjar cirkulär ekonomi, delande och sysselsättning. Returpunkten i centrum blir en allmän mötesplats där användare kan laga, låna, byta och köpa återbruk. Bidra till en levande stadsbild, social samverkan och arbetsträning. Second hand butiken i Returpunkt centrum kan öka både förståelse och användande av återbruk. I Returpunkt centrum ska invånarna kunna lämna in avfall de kan bära själv samt lämna och ta återbruk, låna cyklar från cykelbiblioteket samt lära sig mer i hur vi kan klättra i avfallstrappan genom aktiva val.

Vi söker dig som är positiv, driftig och engagerad samtidigt som du trivs i en föränderlig miljö. Du har intresse för hållbarhet, cyklar och återbruk. Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Du har ett tydligt kundfokus och säljinriktat arbetssätt, god kommunikationsförmåga på svenska, initiativförmåga och hög grad av ansvarskänsla.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer arbeta med återbruk, avfall samt cykelutlåning. Du ska bidra till att kunden alltid möts av en inspirerande lokal och ett bemötande i absolut toppklass. Tillsammans med dina kollegor blir du Returpunktens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett.

Anställningsform: timanställning. Behovet av sommarvikarie varierar mellan 8-20 h/v under perioden juni-augusti. Lön enligt avtal.

Även du som vill jobba extra vid behov är välkommen att ansöka!

Rekrytering sker löpande och tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Jenny Widmark, jenny.widmark@lumire.lulea.se

Urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan till rekrytera@lumire.lulea.se , senast måndag den 17 maj 2021.

Märk ansökan sommarjobb/helgjobb Returpunkt centrum.

Sidan uppdaterad: 2021-04-22