Sommar/helgjobb på secondhandbutiken Samlat

Är du den vi söker?

Är du driven, kreativ och vill du likt oss göra Luleå till en mer hållbar stad? Vi söker nu en sommar/helgvikarie med passion för second hand och återbruk till vår butik Samlat i Returpunkt centrum på Köpmantorget i Luleå.

Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande. Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt att arbeta både själv och tillsammans med andra. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande och inspirerande butik.

Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Erfarenhet från butiksverksamhet samt avslutad gymnasieutbildning är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer arbeta med kassaarbete och varuplock. Du ska bidra till att kunden alltid möts av en inspirerande butik och ett bemötande i absolut toppklass. Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett.

Anställningsform: timanställning. Behovet av sommarvikarie varierar mellan 8-20 h/v under perioden juni-augusti. Lön enligt avtal.

Även du som vill jobba extra vid behov är välkommen att ansöka!

Rekrytering sker löpande och tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Jenny Widmark, jenny.widmark@lumire.lulea.se

Urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan till rekrytera@lumire.lulea.se , senast måndag den 17 maj 2021.

Märk ansökan sommarjobb/helgjobb secondhandbutiken Samlat.

 

Sidan uppdaterad: 2021-04-22